Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: Σε συνεχή άνοδο οι Ελπίδες Κιλκίς- Πέτυχαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους.Σε συνεχή άνοδο οι Ελπίδες Κιλκίς- Πέτυχαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους.


Λεζάντα φωτογραφίας: Κυρίως κείμενο άρθρου: 

Με σκορ 0-4 επικράτησαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Β´ ομάδος της Α.Π. Αλέξανδρος Κιλκίς επί του Ηρακλή Φύσκας εκτός έδρας με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους. Σ’ ένα παιχνίδι μονόλογο για την ομάδα του Κιλκίς που δεν επιδέχεται κριτική αφού είχαν 90’ την υπεροχή, έβαλαν 4 γκολ σε αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησαν. Άσχημη στιγμή στο παιχνίδι ο τραυματισμός του Χρήστου Παπαδόπουλου που θα απουσιάσει τουλάχιστο 10 μέρες (2 παιχνίδια ).

Για την ιστορία τα γκολ σημείωσαν στο 23’ ο Μακάριος με σουτ έξω από την περιοχή , στο 47’ ο Ζαφειρόπουλος με πλασέ , ο Μπούνζτρα στο 52´ με εξ επαφής πλασέ από ριμπάουντ σε σουτ του Μαργαριτόπουλου και ο Μπαλάσκας στο 60’ με διαγώνιο πλασέ από την μικρή περιοχή.

Επόμενη αναμέτρηση το ερχόμενο Σάββατο στην Ευκαρπία με τον ισόβαθμο Εθνικό ΣΣ Μουριών. Σύνθεση : Κωστελίδης , Αλμπανίδης , Μαργαριτόπουλος , Νικολαΐδης , Ανανιάδης , Μπαλάσκας (62’ Κουρουζίδης), Παπαδόπουλος (44’ Γεωργιάδης), Τζιάνας , Ζαφειρόπουλος , Μπουνζτρα , Μακάριος.