Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: Κακή εμφάνιση, διαιτητικά λάθη και μοιραία η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.Κακή εμφάνιση, διαιτητικά λάθη και μοιραία η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.


Λεζάντα φωτογραφίας: Κυρίως κείμενο άρθρου: 

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε το ανδρικό τμήμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς από την ομάδα της Μεγ. Βρύσης στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς .

Η ομάδα του Αλέξανδρου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πολύ γρήγορα έδωσε τα γνωστά καλά αγωνιστικά του στοιχεία , χάνοντας δυο καλές ευκαιρίες να πάρει από νωρίς το προβάδισμα , μια φορά στο 2' από κεφαλιά του Γρηγοριάδη που έφυγε δίπλα από το ''Γ'' της εστίας του Ροδακόπουλου και μια δεύτερη όταν ο Τζεβελέκης άργησε να πλασάρει σε τετ ατετ . Κι ενώ στο πρώτο τέταρτο φάνηκε ότι ο Αλέξανδρος θα έχει την υπεροχή στο παιχνίδι, δυο στοιχεία ήταν αυτά που άλλαξαν την πορεία της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης. Ο τραυματισμός του Κώστα Ντουντούκη και η αποχώρησή του από το παιχνίδι και οι λανθασμένες υποδείξεις του διαιτητή στην υπόδειξη του πέναλτυ με το οποίο πήρε το προβάδισμα ο Αστέρας και η μη υπόδειξη της ίδιας παράβασης σε καθαρή ανατροπή του Νίκου Βασιλειάδη εντός της περιοχής της Μεγ. Βρύσης. Στο β' ημίχρονο η ομάδα του Αλέξανδρου δεν κατάφερε να βρει ρυθμό και η σαφώς καλύτερη και πιο ψυχωμένη στο β' 45λεπτο ομάδα της Μεγάλης Βρύσης κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας της κλειδώνοντας έτσι τη νίκη.

Επόμενο παιχνίδι είναι αυτό στο Π. Αγιονέρι και ο Αλέξανδρος καλείται να υπερασπιστεί και να διατηρήσει την πρωτιά του απέναντι στον τοπικό Ατρόμητο το προσεχές Σάββατο.