Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: Κυριακή Γεμάτη ποδόσφαιρο για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς.Κυριακή Γεμάτη ποδόσφαιρο για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς.


Λεζάντα φωτογραφίας: Κυρίως κείμενο άρθρου: 

Σε τουρνουά που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η ΑΕ Πολυκάστρου την Κυριακή 13 Μαιου  συμμετείχε ο Αλέξανδρος με έξι συνολικά τμήματα. Οι προπαίδες Ρεάλ-2005 πέρασαν αήττητοι δείχνοντας καθημερινή βελτίωση και έτοιμοι να συμμετάσχουν την νέα αγωνιστική περίοδο στο Παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ακόμα ο Αλέξανδρος συμμετείχε με τα τμήματα Τζουνιορ  Μαρσειγ-2008 και Τζούνιορ Ιντερ-2007 , προ τζούνιορ Μάντσεστε-2009ρ και προ τζούνιορ Τσέλσι-2010 και το μικρότερο τμήμα Μπαμπίνι Λιονταράκια να το χαίρονται με την ψυχή τους.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές κ. Ντουντούκης Κων/νος , κ. Δούγιας Αλέξανδρος, κ. Παμπορίδης Βασίλης και Ορμανίδης Βασίλης.

Στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης με τέσσερα (4) τμήματα ο Αλέξανδρος Κιλκίς

Σε ένα πολύ όμορφο ποδοσφαιρικό περιβάλλον και σε μια άψογη διοργάνωση η ΑΕ ΦΙΛΥΡΟΥ υποδέχτηκε τον Αλέξανδρο Κιλκίς με τα τμήματα  Μπαμπίνι Α1 , προ τζούνιορ Νάπολι , τζούνιορ Ατλέτικο και Προπαίδες Μίλαν-2006 .

Στο τουρνουά συμμετείχαν επίσης ο Πρωτέας Ευόσμου , οι Κανονιέρηδες, η Πολίχνη και η ΑΣ Νεάπολη.  

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές κ. Γιαξής Παναγιώτης κ. Ιασωνίδης Γιάννης και η κ. Τανάνη Παναγιώτα