Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: Πρωτιά του Αλέξανδρου Κιλκίς στο ''Παναγιώτης Κατσούρης'' που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚΠρωτιά του Αλέξανδρου Κιλκίς στο ''Παναγιώτης Κατσούρης'' που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ


Λεζάντα φωτογραφίας: Κυρίως κείμενο άρθρου: 

Ακόμη μια μεγάλη επιτυχία κατέγραψε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς , αυτή τη φορά με την κατάκτηση της 1ης και 2ης θέσης στις κατηγορίες Κ9 και Κ11 αντίστοιχα στο 10ο Τουρνουά ''Παναγιώτης Κατσούρης '' που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού ποδοσφαιριστή της. Οι προτζούνιορ ''Μάντσεστερ 2009'' του κ. Κώστα Ντουντούκη κατάφεραν να πετύχουν το απόλυτο των νικών μέχρι τον τελικό στον οποίο νίκησαν και τον ΠΑΟΚ. Οι τζούνιορ ''Ίντερ 2007'' των κκ. Μιχάλη Αναστασιάδη και Γιάννη Ιασωνίδη έφτασαν αήττητοι στον μεγάλο τελικό του τουρνουά , όπου στη διαδικασία των πέναλντυ δεν φάνηκαν τυχεροί πανηγυρίζοντας στο τέλος την κατάκτηση της 2ης θέσης.

Πρωτιές των ποδοσφαιριστών του Αλέξανδρου και στις ειδικές βραβεύσεις

Οι βραβεύσεις των αθλητών της Ακαδημίας δεν περιορίστηκαν μόνο στις ομαδικές πρωτιές αλλά επεκτάθηκαν και σε τίτλους ατομικών διακρίσεων. Ο Γιάννης Σαββίδης της Κ9 του Αλέξανδρου βραβεύθηκε με τον τίτλο του 1ου σκόρερ του τουρνουά ενώ ο Χριστόφορος Βάτσος ως ο καλύτερος τερματοφύλακας.