Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: Επιτέλους νίκη για τις Ελπίδες Κιλκίς & MVP Χρήστο Παπαδόπουλο.Επιτέλους νίκη για τις Ελπίδες Κιλκίς & MVP Χρήστο Παπαδόπουλο.


Λεζάντα φωτογραφίας: Κυρίως κείμενο άρθρου: 

Επιβλήθηκε με σκορ 3-0 επί του Άρη Α. Παντελεήμονα εκτός έδρας , σε ένα παιχνίδι που τελικά βγήκε επιτέλους η δουλειά που γίνεται στο μικρότερο αντρικό τμήμα της Ακαδημίας. Παίζοντας ώριμα , προσεχτικά , ομαδικά , δημιουργώντας ευκαιρίες και έχοντας σε μεγάλη μερα τον Χρήστο Παπαδόπουλο , ο οποίος ήρθε από τον πάγκο στο 40’ και πέτυχε δυο γκολ , κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης. Από την αρχή του παιχνιδιού η ομάδα των Ελπίδων είχε την υπέροχη , δημιούργησε 7 κλασικές ευκαιρίες για γκολ και απειλήθηκε μόνο μια φορά ουσιαστικά στο 55’ όταν ο Κωστελίδης απέκρουσε εκπληκτικά σουτ των γηπεδούχων από το ύψος του πέναλτι. Το 0-1 έγινε στο 42’ όταν ο Παπαδόπουλος εκμεταλλεύτηκε βαθιά μπαλιά από την άμυνα , κέρδισε στο sprint τους δυο στόπερ τον γηπεδούχων και πλάσαρε υποδειγματικά τον αντίπαλο Τ/Φ. Το 0-2 από τον Αλεξανδρίδη στο 71’ όταν πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε μετά από  σουτ του Παπαδοπούλου και αφού η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Παπαδόπουλος με ατομική ενέργεια και εκπληκτικό σουτ από το ύψος της περιοχής πέναλτι από τα  αριστερά , στο δεξί γάμα της αντίπαλης εστίας. Με πολύ καλή απόδοση και οι Μπαλάσκας , Αλεξανδρίδης , Κεσίδης & ο Κωστελίδης που ήταν εκεί την στιγμή που χρειάστηκε. Επόμενο παιχνίδι για τις Ελπίδες , το ερχόμενο Σάββατο στην Ευκαρπία με τον Απόλλωνα Μαυρονερίου.

Σύνθεση : Κωστελίδης , Τσακιρίδης (72’ Χατζηβασιλείου ) , Κωνσταντινίδης , Καλαϊτζης , Μπαλάσκας , Μαχμουτάι , Πιπερίδης (40’ Παπαδόπουλος) , Μακάριος , Μπούσδρα (69’ Μαργαριτόπουλος) , Αλεξανδρίδης , Κεσίδης (77’ Αλμπανίδης ).