Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον Αλέξανδρο Κιλκίς επί του Π.ΑγιονερίουΜεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον Αλέξανδρο Κιλκίς επί του Π.Αγιονερίου


Λεζάντα φωτογραφίας: Κυρίως κείμενο άρθρου: 

Πολύ σημαντική η νίκη εκτός έδρας επί του Π.Αγιονερίου με το νικητήριο γκολ να επιτυγχάνεται στις καθυστερήσεις του αγώνα και με αυτούς τους τρείς πόντους της νίκης ο Αλέξανδρος να παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Αλέξανδρο έχοντας την καθολική υπεροχή και να δημιουργεί πολλές φάσεις για γκολ είτε   από αριστερά είτε από δεξιά της περιοχής της αντιπάλου.

Στο 20’ ευδοκίμησε η υπεροχή του Αλέξανδρου και προηγήθηκε στο γκολ με τον Γρηγοριάδη. Μετά το 30’ ισορρόπησε λίγο το παιχνίδι ο Ατρόμητος, και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 44’ με τον Ευθυμιάδη .

Στο β’ ημίχρονο παίχτηκε πάρα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και από τις δυο ομάδες που έχασαν και οι δυο πολλές ευκαιρίες για τέρματα, με χαρακτηριστική ευκαιρία για τον Αλέξανδρο το  διαγώνιο σουτ του Τσολακίδη στο 70’, στο κάθετο δοκάρι .

Ο Αλέξανδρος κατάφερε να πάρει τη νίκη στο 2’ από τα 4’ των καθυστερήσεων  που κράτησε ο διαιτητής  με σκόρερ τον Γιαξή μετά από σουτ μέσα από την περιοχή. 

Αυτή η νίκη είναι ακόμα πιο σημαντική από τους 3 βαθμούς που κέρδισε ο Αλέξανδρος γιατί επιτεύχθηκε μετά από την ήττα από  την Μ. Βρύση και σε μια δύσκολη έδρα έχοντας αρκετές ελλείψεις βασικών παικτών.