Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: 6η Σερί νίκη για τον Αλέξανδρο Κιλκίς6η Σερί νίκη για τον Αλέξανδρο Κιλκίς


Λεζάντα φωτογραφίας: Κυρίως κείμενο άρθρου: 

Την έκτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο Αλέξανδρος Κιλκίς εκτός έδρας επί της Θύελλας Αγίου Πέτρου με 1-3 και είναι πλέον μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος.

Από το πρώτο μέρος η ομάδα του Αλέξανδρου κυριάρχησε στον αγώνα αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 0-3 ,με γκολ των Τζεβελέκη 16’, Αγαθαγγελίδη 38’και Ιωαννίδη στο 40’.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έχοντας στο νου της τον αγώνα Κυπέλλου στην Πλαγιά της Τετάρτης  με την ομώνυμη ομάδα, κατέβασε ρυθμούς πράγμα που εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοι μειώνοντας σε 1-3.

Απόντες από την αναμέτρηση ήταν ο τραυματίας Κοτσαμποικίδης και ο στρατευμένος Τσολακίδη. Ένα γεγονός έκλεψε την παράσταση και αυτό δεν ήταν άλλο από το ντεμπούτο μετά από το ατύχημα του ποδοσφαιριστή μας Στάθη Παπαδόπουλου, ο οποίος έδειξε ότι μπορεί και το αξίζει να αγωνίζεται για την μεγάλη του αγάπη το ποδόσφαιρο.

 Το μυαλό όλων στον Αλέξανδρο Κιλκίς πλέον στρέφεται στον αγώνα Κυπέλλου στην Πλαγιά όπου ο Αλέξανδρος με νίκη περνάει στον τελικό της διοργάνωσης. Σημειωτέον ότι επανέρχονται στην ομάδα για τον αγώνα αυτόν οι Κοτσαμποικίδης και Τσολακίδης και άπαντες θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση.