Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: Σπουδαία νίκη με ανατροπή ο Αλέξανδρος.Σπουδαία νίκη με ανατροπή ο Αλέξανδρος.


Λεζάντα φωτογραφίας: Κυρίως κείμενο άρθρου: 

Μια πολύ σπουδαία νίκη , με ανατροπή και αγωνιζόμενος με 10 παίκτες κατάφερε ο Αλέξανδρος Κιλκίς, εκτός έδρας με τον ΠΑΟΝ Επταλόφου και σκορ 2-1.

Ένα ανοικτό παιχνίδι για τις δύο ομάδες , με τον Αλέξανδρο να έχει τον έλεγχο και να δημιουργεί φάσεις και απειλές στην αντίπαλη εστία αλλα το παιχνίδι να χάνει τον ρυθμό από την αυστηρή αποβολή του Τζεβελέκη στο 28’ για επικίνδυνο παιχνίδι και ενώ το σκορ ήταν 0-0. Σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν και να βρουν κενά στους διαδρόμους τους οποίους έκλεισαν πολύ καλά οι ποδοσφαιριστές του Αλεξάνδρου έχοντας και την υπέροχη , αλλα ευτύχησαν να προηγηθούν στο 60’ με 1-0 σε αντεπίθεση. Ο Αλέξανδρος ανέβασε στροφές περιόρισε τον αντίπαλο να και με 10 παίκτες και έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 68’ με εκτέλεση πέναλτι του Γιαξή. Δυο λεπτά αργότερα ο Σερταρίδης με κεφάλια και μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιαξή ολοκλήρωσε την ανατροπή κάνοντας το 1-2 σκορ με το οποίο έληξε το παιχνίδι.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς συγχαίρει την γηπεδούχο ομάδα ΠΑΟΝ Επταλόφου, οι οποίοι παρά την βαθμολογική κρισιμότητα του παιχνιδιού επέδειξαν μια άψογη και αμιγώς αθλητική συμπεριφορά.

Επόμενο παιχνίδι για την Αλέξανδρο που είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα , το Σάββατο 31/3/2018  με τον Μακεδονικό Δροσάτου.
Σύνθεση : Ζάικος, Βασιλειάδης, Ιωαννίδης Α(87’ Αποστολίδης), Τσιμπούκας , Σερταρίδης, Γιαξής, Τσολακίδης (67’ Γρηγοριάδης), Ιωαννίδης Δ, Αγαθαγγελίδης (81’ Παμπουκίδης), Τζεβελέκης