Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: Ήττα στην Τέρπυλλο από έναν καλύτερο και πιο έμπειρο Ερμή για τις Ελπίδες.Ήττα στην Τέρπυλλο από έναν καλύτερο και πιο έμπειρο Ερμή για τις Ελπίδες.


Λεζάντα φωτογραφίας: Κυρίως κείμενο άρθρου: 

Δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα η Β´ ομάδα της Α.Π. Αλέξανδρος Κιλκίς στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο Ερμή Τερπύλου . Νωρίς, στο 3’ο Αλεξανδρίδης κόπηκε αναίτια σε θέση οφσάιντ και ενώ βρισκόταν μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και στο 9’ ο Μπαλάσκας καθυστέρησε να πλασάρει με αποτέλεσμα να χάσει την μπάλα. Αυτές ήταν δυο καλές και επικίνδυνες για την αντίπαλη άμυνα στιγμές των φιλοξενούμενων σε ένα α' ημίχρονο το οποίο σε γενικές γραμμές ήταν μοιρασμένο. Ήρθε όμως η φάση του 43’ όπου μετά από αλλαγή σε εκτέλεση πλάγιου out και λάθος της άμυνας να γινει το 1-0.

Με την έναρξη του β´ ημιχρόνου και ενώ και οι δυο ομάδες προσπαθούσαν να επιβάλουν το ρυθμό τους , στο 50’ έγινε το 2-0 μετά από εκτέλεση κόρνερ και σουτ μέσα από την περιοχή. Το 3-0 στο 63’ με την ομάδα των Ελπίδων να μειώνει σε 3-1 στο 67’ όταν από ωραία ενέργεια των Μακάριου – Κεσίδη ο Αλεξανδρίδης βγήκε τε τα τετ και πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Η ομάδα των Ελπίδων ανέβασε ρυθμό , ανοίχτηκε και προσπάθησε να πετύχει και άλλο τέρμα αλλα στο 87’ έγινε το 4-1 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς ευχαριστεί και συγχαίρει τον Ερμή Τερπύλλου για την άψογη και αθλητική φιλοξενία.

Επόμενο παιχνίδι για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της β' ομάδας του Αλέξανδρου την ερχόμενη Κυριακή στην Ευκαρπία με τον Άρη Παντελεήμωνα.

Σύνθεση : Ορφανίδης , Αλμπανίδης(75’ Χατζηβασιλείου) , Ζαφειρόπουλος(65’ Τσακιρίδης) , Νικολαΐδης,  Ανανιάδης , Τζιάνας(56’ Μπούνζτρα) , Παπαδόπουλος(70’ Κουρουζίδης) , Μακάριος , Μπαλάσκας , Αλεξανδρίδης, Κεσίδης.