Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: Πανάξιος Πρωταθλητής ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς!!!Πανάξιος Πρωταθλητής ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς!!!


Λεζάντα φωτογραφίας: Κυρίως κείμενο άρθρου: 

Το τίτλο του Πρωταθλητή της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς κατάφερε τελικά να κατακτήσει η αντρική ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς.

Στο 2ο  τελικό στο ουδέτερο γήπεδο της Μ. Βρύσης, ο Αλέξανδρος Κιλκίς κατάφερε σε ένα ιδιαίτερα νευρικό παιχνίδι να σφραγίσει το τίτλο του Πρωταθλητή  και μαζί το εισιτήριο ανόδου στην Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Το σκορ άνοιξε η ‘’χρυσή’’ αλλαγή ο Αποστολίδης Αιμίλιος (Μιλίτο) στο 87’ ο οποίος δέχτηκε ψηλή μεταβίβαση από το Γιαξή , έκανε τακουνάκι και αφού η μπάλα χτύπησε σε δοκάρι και αντίπαλο αμυντικό , κατέληξε στα δίχτυα του τερματοφύλακα της ΑΕ Πολυκάστρου.

Παρά τα πολλά προβλήματα καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς ο στόχος της ανόδου επιτευχθεί. Σωρεία σοβαρών τραυματισμών βασικών παικτών όπως ο Ντουντούκης Κώστας και ο Κάργας Αχιλλέας , η στράτευση των Βαχαρέλη Ακη και Τσολακίδη Γιώργο και η απουσία του Κοτσαμποικίδη Μπάμπη μετά από άδικη τιμωρία δεν στάθηκαν εμπόδια στο να τελειώσει η χρόνια με αυτή την μεγάλη επιτυχία.

Η επιτυχία αυτή αποκτά μεγαλύτερη αξία καθώς σημειώθηκε απέναντι σε μια από τις ιστορικότερες ομάδες του Νομού Κιλκίς σε αυτήν της ΑΕ Πολυκάστρου.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς αφιερώνει τη νίκη και την άνοδο στους αγνούς φιλάθλους του Κιλκίς, που διψούν για καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

 Η πορεία στην Γ’ Εθνική σχεδιάζεται έτσι ώστε ο Αλέξανδρος Κιλκίς να εκπροσωπήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο  το ποδόσφαιρο του νομού Κιλκίς και με στόχο να αναδειχθούν ακόμα περισσότεροι ποδοσφαιριστές του τόπου μας.