Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: Ισοπαλία με το μυαλό στον Τελικό ο Αλέξανδρος ΚιλκίςΙσοπαλία με το μυαλό στον Τελικό ο Αλέξανδρος Κιλκίς


Λεζάντα φωτογραφίας: Κυρίως κείμενο άρθρου: 

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το τελευταίο παιχνίδι για την Αντρική ομάδα της ΑΠ Αλέξανδρος Κιλκίς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι αφού ο Αλέξανδρος είχε εξασφάλιση την 1η θέση από την προηγούμενη αγωνιστική , άρα και το πλεονέκτημα έδρας στο Τελικό του πρωταθλήματος.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς δάφνες ποιότητας με το μυαλό των ποδοσφαιριστών στον τελικό του Πρωταθλήματος, ο φορμαρισμένος ΠΑΟΚ Κρηστώνης άνοιξε το σκορ στο 9’ αφού παραβίασε με κεφάλια την εστία του πολύ καλού Αστέρη Τριανταφύλλου, ο οποίος επιστρατεύτηκε λόγω του τραυματισμού του Ζάικου και του τιμωρημένου Κοπαλίδη.

Ο Αλέξανδρος είχε μία φλύαρη υπεροχή και κάποιες καλές φάσεις σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ενώ σε μια από αυτές ευτύχησε να σκοράρει  με τον πολύ καλό Μίλτο Γρηγοριάδη μετά από ασίστ του Αποστολίδη στο 67’.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ευχαριστεί θερμά την Διοίκηση του ΠΑΟΚ Κρηστώνης για την φιλοξενία σε ένα άψογο γηπεδικό περιβάλλον.

 Επόμενο παιχνίδι ο Τελικός του Σαββάτου , στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς όπου με νίκη ο Αλέξανδρος σφραγίζει το εισιτήριο ανόδου στην Γ´ Εθνική.

Σύνθεση : Τριανταφύλλου , Βασιλειάδης , Ιωαννίδης Α. Νάσης, Τσιμπούκας , Γιαξής , Γρηγοριάδης , Ιωαννίδης Δ ( 65’ Αποστολίδης), Τσολακίδης (65’ Χαραλαμπίδης) , Παμπουκίδης (46’ Κοτσαμποϊκίδης ).