Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ


Λεζάντα φωτογραφίας: Κυρίως κείμενο άρθρου: 

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς συμμετείχε σε μία μοναδική γιορτή του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού.

Το Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών, που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η οργανωτική ομάδα της ΟΠΑΠ ΑΕ, φιλοξένησε πλήθος παιδιών και γονέων και το Καυταντζόγλειο Στάδιο γέμισε χρώματα, παιδικές φωνές, παιχνίδι και πολιτισμό.

Έννοιες όπως η αφοσίωση, το ευ αγωνίζεσθαι,  η ομαδικότητα και ο σεβασμός αναπτύχθηκαν με μοναδικά επιτυχημένο τρόπο σε μία γιορτή που ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής 22 Απριλίου 2018 και τελείωσε το μεσημέρι.

Η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς για άλλη μια φορά είχε μια δυναμική συμμετοχή αριθμώντας πάνω από 150 αθλητές από 5-12 ετών στο σύνολο των 1300 παιδιών από όλες τις Ακαδημίες που συμμετείχαν.

Το Πρόγραμμα περιελάμβανε ποδοσφαιρικά και παιδαγωγικά παιχνίδια σε 12 σταθμούς, πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά καθώς και πρόγευμα και γεύμα.
Τα παιδαγωγικά οφέλη για τα παιδιά υπήρξαν πολλαπλά καθώς αναπτύχθηκε η αθλητική παιδεία, ο σεβασμός στον συναθλητή και  στα άτομα με αναπηρία, η ευγενής άμιλλα και η διατροφή αθλουμένων.