Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό μας τόποΑρχική


Λεζάντα φωτογραφίας: Κυρίως κείμενο άρθρου: 

Ο πολυχώρος Alexandros Sports Center διαθέτει πλήθος αθλητικών χώρων(γήπεδα ποδοσφαίρου.κολυμβητήριο και παιδότοπο, που διατίθενται  για χρήση από Ομάδες, Συλλόγους, Ακαδημίες αλλά και απλούς καθημερινούς επισκέπτες.Επιπλέον οι εγκαταστάσεις μας παρέχονται για την διοργάνωση μαθημάτων ποδοσφαίρου αλλά και κολύμβησης, τουρνουά 5Χ5 και 8Χ8 και σαφώς για ψυχαγωγία στον άνετο και πλούσιο παιδότοπο μας.Οι άρτιες εγκαταστάσεις μας, η οργάνωση, η μεθοδική εκπαίδευση, το εξειδικευμένο προσωπικό, η ποιοτική παροχή υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα και η επικοινωνιακή μας πολιτική, αποτελούν τους κεντρικούς άξονες λειτουργίας του αθλητικού μας κέντρου.

 

 Ο αθλητικός πολυχώρος Alexandros Sports Center βρίσκεται στην περιοχή Κιλκίς στην είσοδο της πόλης και  σε έκταση 8 στρεμμάτων.


Συντομεύσεις στην αρχική σελίδα
Εσωτερικές Μονομαχίες στην 3η Αγωνιστική της ΕΠΣ Κιλκίς
Σύντομη περιγραφή: 
Η 3η αγωνιστική των ηλικιών τζούνιορ και προ τζούνιορ διεξήχθη την Κυριακή 12/11 με τα τμήματα του Αλέξανδρου να διασταυρώνονται μεταξύ τους.
Επίσκεψη της Ακαδημίας ΑΤΕΡΜΩΝ ΚΙΛΚΙΣ
Σύντομη περιγραφή: 
Ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο ήταν αυτό που πέρασε για τους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Με ανατροπή… νίκησαν οι ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΙΛΚΙΣ
Σύντομη περιγραφή: 
Τον Απόλλων Μαυρονεριου νίκησαν το Σάββατο με 3-1 στο γήπεδο της Ευκαρπίας οι Ελπίδες Κιλκίς
6η Σερί νίκη για τον Αλέξανδρο Κιλκίς
Σύντομη περιγραφή: 
Την έκτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο Αλέξανδρος Κιλκίς εκτός έδρας επί της Θύελλας Αγίου Πέτρου με 1-3 και είναι πλέον μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος.
Φιλικά με την Ακαδημία του Ντίνου Κούη
Σύντομη περιγραφή: 
Η Ακαδημία παράλληλα με τα επίσημα της παιχνίδια στην ΕΠΣΚιλκίς και ΕΠΣΜακεδονίας
Νέα νίκη για το ΠΑΙΔΙΚΟ του Αλέξανδρου Κιλκίς στην ΕΠΣ Μακεδονίας.
Σύντομη περιγραφή: 
Με προσοχή και συντονισμένες ενέργειες χωρίς να χρειαστεί να πιάσει μεγάλη απόδοση, η Παιδική ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Το 5 στα 5 πέτυχε η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας.
Σύντομη περιγραφή: 
Το απόλυτο νικών πέτυχε η ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου στην έδρα του το Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς επί της Αναγέννησης Πλαγιάς με 1-0.
Επιτέλους νίκη για τις Ελπίδες Κιλκίς & MVP Χρήστο Παπαδόπουλο.
Σύντομη περιγραφή: 
Ήρθε επιτέλους τρίποντο για την Β ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς μιας και τις δυο προηγούμενες αγωνιστικές ενώ είχε καλή απόδοση δεν τα είχε καταφέρει.

1 - 8 / 92