Sports Center: 2341070313
Ωράριο Λειτουργίας Δευ - Παρ: 10:00 - 22:00 Σάββατο: 09:00 - 14:00 Κυριακή: Κλειστό
Διεύθυνση 1ο χλμ. Κιλκίς-Θεσσαλονίκης Κιλκίς 61 100
ΚΔΑΠ Ευόσμου: 2310760155
Ωράριο Λειτουργίας Δευ - Παρ: 14:00 - 22:00 Σάββατο-Κυριακή: Κλειστό
Διεύθυνση Αριστοτέλους 52 Εύοσμος Θεσσαλονίκη 56224
ΚΔΑΠ Δελφών: 2310831003
Ωράριο Λειτουργίας Δευ - Παρ: 14:00 - 22:00 Σάββατο-Κυριακή: Κλειστό
Διεύθυνση Ορέστου 43 Δελφών Θεσσαλονίκη 54642
Ποδόσφαιρο

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αλέξανδρου Κιλκίς ξεκίνησε το 1999 από το όραμα του Θεόδωρου Ντουντούκη να προσφέρει στη πόλη του Κιλκίς μια αθλητική…διέξοδο στη νεολαία μας, οδηγώντας τους να ασχοληθούν με τον βασιλιά των σπορ!

Κάθε ξεκίνημα είναι δύσκολο και στις απαρχές της νέας χιλιετίας το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Κιλκίς ήταν κύριο θέμα συζήτησεις στο Κιλκίς! Από τότε έγινε πόλος έλξης για χιλιάδες παιδιά, ο Αλέξανδρος Κιλκίς συνέχιζε να προοδεύει και να δημιουργεί εγκαταστάσεις αξιοζήλευτες σε όλη την Ελλάδα.

Πλέον αποτελεί μία εκ των κορυφαίων Ακαδημιών της χώρας μας, με πολλές διακρίσεις σε πρωταθλήματα και τουρνουά, παρέχοντας τα απαραίτητα εφόδια σε παιδιά που θέλουν να διαπρέψουν στο κορυφαίο επίπεδο.

Έχει τροφοδοτήσει άλλωστε πολλές μεγάλες επαγγελματικές ομάδες με δικούς του ποδοσφαιριστές, που σε κάθε τους βήμα μας κάνουν περήφανους. Εδώ και λίγα χρόνια αποτελεί και επίσημα την πολυπληθέστερη ακαδημία που βρίσκεται κάτω από το επίσημο δίκτυο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μία έκ των ποιοτικότερων, ενώ το Alexandros Sports Center αποτελεί το Προπονητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ στο Νομό Κιλκίς.

Έχει στις τάξεις του το κορυφαίο προπονητικό επιτελείο στη περιοχή μας, με την πιο σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή στα τέσσερα ιδιόκτητα γήπεδά του.

Είκοσι και πλέον χρόνια βρίσκεται στη κορυφή των προτιμήσεων των Κιλκισιωτών και όχι μόνο, και πλέον ετοιμάζεται για ακόμα πιο σπουδαία πράγματα!

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΑΣ 

Ο Νίκος Μούρος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο, είναι  καθηγητής φυσικής αγωγής και είναι στην οικογένεια του Αλέξανδρου 17 χρόνια.

Τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας.

Παλιότερα έχει αναλάβει ως προπονητής ομάδες του Νομού Κιλκίς με μεγάλη επιτυχία στα τοπικά πρωταθλήματα.

 

 

 

Ο Μιχάλης Αναστασιάδης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και είναι κάτοχος του πτυχίου UEFA A’.

Ο Μιχάλης έχει βρεθεί αρκετές φορές στο τιμόνι των ανδρικών ομάδων του συλλόγου με μεγάλη επιτυχία οδηγώντας στην κατάκτηση πρωταθλήματος . Μάλιστα την τελευταία φορά η ομάδα κατέκτησε το Πρωτάθλημα στην μεγαλύτερη κατηγορία της ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ και ανέβηκε στην Γ Εθνική Κατηγορία .

Κατέκτησε το πρωτάθλημα και με τους μικρότερους ηλικιακά παίκτες του το 2019 με την Κ12 στην ΕΠΣ Μακεδονίας.

 

 

 

Ο Βασίλης Ορμανίδης  είναι Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, κάτοχος διπλώματος UEFA C , επίσης έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια πρώτων βοηθειών του Ερυθρού Σταυρού.

Ο Βασίλης βρίσκεται στην οικογένεια του Αλεξανδρου Κιλκις απο το 2014.

 

 

 

 

Ο Βασίλης Παμπορίδης  πτυχιούχος Φισικής Αγωγής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μεταπτυχιακές σπουδές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης με ειδικότητα στην προπόνηση φυσικής κατάστασης και στη λειτουργική διαχείριση τραυματισμών, UEFA B (UEFA A υπό αξιολόγηση).

Έχει πολλές διακρίσεις στην προπονητική του καριέρα, και βρίσκεται στην οικογένεια του Αλέξανδρου Κιλκίς από το 2016.

 

 

 

 

Ο Χρήστος Γιοβάς είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, κάτοχος αδείας ασκήσεως επαγγέλματος της ΓΓΑ, πιστοποιημένος προπονητής του Παραολυμπιακού αθλήματος Boccia και της πολωνικής Παραολυμπιακής ομοσπονδίας, προπονητής ατόμων με αναπηρία εδώ και είκοσι χρόνια και προπονητής μικρών ηλικιών από το 2004.

Βρίσκεται στον Αλέξανδρο απο το 2014 .

 

 

 

 

Ο Γιάννης Ιασωνίδης είναι πτυχιούχος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης έχοντας ως ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πρώτων βοηθειών του Ερυθρού Σταυρού.

Βρίσκεται στην οικογένεια του Αλέξανδρου Κιλκίς από το 2017.

 

 

 

 

Ο Κωνσταντίνος Σωτηριάδης είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και ΑΘλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα σε Αθλητικές Δραστηριότητες Κλειστού Χώρου.

Είναι ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, με πολυετή εμπειρία σε ομάδες του Νομού Κιλκίς.

Βρίσκεται στην Ακαδημία από το 2019.

 

 

 

Ο Δημήτρης Μούρος είναι πτυχιούχος Διοικησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Σερρών και είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA C.

Υπήρξε ο ίδιος μέλος των παιδικών τμημάτων της Ακαδημίας για δώδεκα χρόνια, και αγωνίστηκε σε ομάδες του νομού Κιλκίς και Σερρών.

 

 

 

 

 

 

O Στέφανος  Αϊβαλιώτης είναι προπονητής Τερματοφυλάκων της Ακαδημίας μας από το 2020 με πτυχίο από την FIFA και UEFA εκπαιδευτή των σχολών Goalkeeper της ΕΠΟ.
Τα τελευταία 6 χρόνια έχει καθιερωθεί ως προπονητής στις Εθνικές  Ομάδες U21, U19 και U17,, με τον κ. Αϊβαλιώτη να έχει περάσει επίσης από τον ΠΑΟΚ την περίοδο 2010-2012,
την Βέροια το 2012-2013, τον Άρη το 2013-2014, αλλά και τον Αγροτικό Αστέρα και Μακεδονικό σε  Football League και Football League 2 αντίστοιχα.