Αθλητικό Κέντρο

Ο πολυχώρος Alexandros Sports Center διαθέτει πλήθος αθλητικών χώρων που διατίθενται για χρήση από Ομάδες, Συλλόγους, Ακαδημίες αλλά και απλούς καθημερινούς επισκέπτες.
Επιπλέον οι άρτια οργανωμένες και ασφαλείς εγκαταστάσεις μας παρέχονται για την διοργάνωση μαθημάτων, τουρνουά και σαφώς για ψυχαγωγία.
Ο αθλητικός πολυχώρος Alexandros Sports Center βρίσκεται στην περιοχή Κιλκίς στην είσοδο της πόλης και σε έκταση 8 στρεμμάτων.

Ιδρύθηκε το 1999 με σκοπό να προσφέρει ψυχαγωγία μέσω αθλητικών δραστηριοτήτων που υποστηρίζονται και προπονητικά, σε παιδιά και ενήλικες, με τη βοήθεια των άρτια καταρτισμένων στελεχών του και των άψογα διαμορφωμένων και ασφαλών χώρων του.

Περιλαμβάνει γήπεδα ποδοσφαίρου, τένις, παιδότοπο και άνετους χώρους στάθμευσης. Επίσης ισόγειο κτιριακό συγκρότημα 250 τ.μ με αμφιθεατρική θέα στα γήπεδα, όπου βρίσκεται η καφετέρια και χώροι ιδανικοί για πάρτι και εκδηλώσεις.

Οι άρτιες εγκαταστάσεις μας, η οργάνωση, η μεθοδική εκπαίδευση, το εξειδικευμένο προσωπικό, η ποιοτική παροχή υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα και η επικοινωνιακή μας πολιτική, αποτελούν τους κεντρικούς άξονες λειτουργίας του αθλητικού μας κέντρου.

Στον πολυχώρο του Alexandros Sports Center θα βρείτε και παιδότοπο για τους μικρούς μας φίλους. Ο μεγάλης έκτασης παιδότοπος 1000 τ.μ. αποτελεί το ιδανικότερο μέρος για τα παιδιά, όπου μπορούν να παίξουν, να κάνουν νέους φίλους, να διασκεδάσουν ακόμα και να διοργανώσουν τα παιδικά τους πάρτι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που λειτουργεί και ως café για τους γονείς. Στο χώρο αυτό θα βρείτε παιχνίδια για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες π.χ. τραμπολίνο, φουσκωτά παιχνίδια, κ.ά. Ο παιδότοπος μας υπόσχεται να ενθουσιάσει τα παιδιά σας!

Σκοπός μας στο Αθλητικό Κέντρο Alexandros Sports Center είναι ο αρμονικός συνδυασμός ψυχαγωγίας και μάθησης. Δημιουργήσαμε στις εγκαταστάσεις μας χώρους, όπως γήπεδα ποδοσφαίρου, κολυμβητήριο και παιδότοπο. Επειδή για μας αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και η κολύμβηση ,στο Αθλητικό μας Κέντρο τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν και να αναδείξουν πολλές πτυχές του εαυτού τους, που ίσως και τα ίδια δεν μπορούσαν να φανταστούν. Έχουν να μάθουν πάρα πολλά συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο το παιχνίδι και την εκπαίδευση, τη χαρά και τη δημιουργία, την ανακάλυψη και την κατάκτηση.

ΑΦΙΣΑ ΕΣΠΑ